۵-۱- تفاوت در بازدهی خوراک…………………………………………………………………………………………………….۶۵ |
۵-۲- پسمانده خوراک مصرفی و فراسنجههای وابسته به آن…………………………………………………….۶۵ |
۵-۳- نسبت تبدیل خوراکونسبت تبدیلخوراک تصحیح شدهو فراسنجههای وابسته به آن……..۶۶ |
۵-۴- نبود تفاوت در پسمانده خوراک مصرفی، بین گروههای FCR و aFCR، همچنین نبود تفاوت در FCR (و aFCR) بین گروههای RFI، و وجود تفاوت در FCR (یا aFCR) بین گروههای FCR (یا aFCR)……………………………………………………………………………………………………..67 |
۵-۵- فعالیت آنزیمی مجموعههای زنجیره تنفسی و بازدهی خوراک………………………………………….۶۷ |
۵-۶- نبود اثر پدری یکسان در برههای مورد پژوهش و اثر آن بر فعالیت آنزیمی مجموعههای زنجیره تنفسی………………………………………………………………………………………………………………………….۶۹ |
۵-۷- فعالیت آنزیمی مجموعههای زنجیره تنفسی نمونههای گوشت پیش و پس از کشتار………۷۰ |
نتیجهگیری……………………………………………………………………………………………………………………………………………….۷۰ |
پیشنهادها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………۷۱ |
منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..۷۲ |