آنتی اکسیدان Antioxidant-Foods-winter

برگ درخت ها ریخته، باد به شیشه پنجره های می خورد، ابرها پایین اومده ان، آسمون تیره شده وه و دیگه خبری از آفتاب تابستونی نیس. زمستون ها باید با شکل های جور واجور و اقسام میوه های تابستونی با رنگ های نورانی و براقشان (که نشونه شامل آنتی اکسیدان اوناس) خداحافظی کنیم.

آب و هوای سرد تنوع میوه ها و سبزیجات رو هم کمتر می کنه. با آنهمه موادغذایی فوق العاده ای که عادت کرده بودیم تابستون بخوریم (مثل شکل های جور واجور فلفل، آلو، توت، خیار و گوجه فرنگی های تازه)، شاید به نظرتون سخت برسه که چیجوری می تونید نیاز روزانه تون به آنتی اکسیدان رو در فصل زمستون تامین کنین، اما جالبه بدونین که بعضی از منابع عالی آنتی اکسیدان هم مخصوص زمستون هستن.

به نقل از سایت مردمون؛ شاید براتون تعجب آور باشه که بدونین موادغذایی که بالاترین شامل آنتی اکسیدان رو دارن، ادویه ها و بوته ها و سبزی ها هستن. سطح آنتی اکسیدان با ارزش ORAC اونا مشخص می شه.

ORAC علامت اختصاری ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن و واحدهای ORAC ظرفیت آنتی اکسیدان موادغذایی رو اندازه می گیرد.

هرچه این عدد واسه یه ماده غذایی بالاتر باشه بهتره. همه مردم باور دارن که موادغذایی که بالاترین اندازه آنتی اکسیدان رو دارن به پایین آوردن خطر التهاب، سرطان، پیری و مریضی کمک می کنن.

هوای سرد رایحه گرم دارچین، ادویه، پودر زنجبیل، هل، میخک، رزماری و مریم گلی رو شدید شدن می کنه. همه اینا قدرت آنتی اکسیدان خیلی بالایی دارن.

میخک بالاترین ارزش آنتی اکسیدان (۳۱۴،۴۴۶) رو در میان موادغذایی داشته و دارچین مقام سوم رو داره (۲۶۷،۵۳۶). کافیه اینا رو با سطح آنتی اکسیدان بلوبری که تصور می کردین پر از آنتی اکسیدانه مقایسه کنین: عدد ORAC بلوبری فقط ۶،۵۵۲ه.

سوپ های گرم، آبگوشت ها و خورش ها و چای های ادویه دار بهترین روش واسه مصرف این ادویه ها در زمستانه. چای مخصوص خودتون رو با مخلوط کردن میخک، دارچین، هل، رازیانه و دانه وانیل درست کنین (دقت کنین که از شکر کمی استفاده کنین). روی پوره سیب زمینی و کدو پودر دارچین و روی کبابتان رزماری و مریم گلی بپاشید. حالا برید و گردوغبار کمد ادویه هاتون رو گرفته و از اونا بیشترین استفاده رو در فصل زمستون ببرین.

بهترین ادویه واسه چربی سوزی

چیجوری بدون رژیم غذایی لاغر شیم؟

رژیم غذایی مردمون